ÇALIŞANLARIN BAHŞİŞLERİNE ÇÖKEN NUSRET, DAVAYI KAYBETTİ

GÜNDEM 19.10.2021 - 11:40, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1067+ kez okundu.
 

ÇALIŞANLARIN BAHŞİŞLERİNE ÇÖKEN NUSRET, DAVAYI KAYBETTİ

Nusret'in, mekanlarında toplanan bahşiş miktarını çalışanlarına açıklamadığı ve söz konusu paraları da kendine aldığı iddia edildi.

Londra'da açtığı yeni restoranındaki yüksek fiyatlar nedeniyle dünya basının gündeminden düşmeyen Nusret Gökçe'ye mahkemeden kötü haber geldi. Her geçen gün adından daha fazla söz ettirmeyi başaran, sosyal medya paylaşımlarıyla da fenomen haline gelen Nusret, eski çalışanları tarafından açılan davayı kaybetti.   BAHŞİŞLERE EL KOYUYOR İDDİASI Eski çalışanları, işletmeciyi bahşişlerine el koymakla suçlamıştı. Bu duruma itiraz ettiklerinde ise Nusret Gökçe tarafından işten kovulduklarını belirtmişlerdi.   2 MİLYON 100 BİN TL Çalışanların açtığı tazminat davası sonucu Nusret Gökçe, 230 bin dolar (2 milyon 100 bin TL) ödemeye mahkum edildi.
Nusret'in, mekanlarında toplanan bahşiş miktarını çalışanlarına açıklamadığı ve söz konusu paraları da kendine aldığı iddia edildi.

Londra'da açtığı yeni restoranındaki yüksek fiyatlar nedeniyle dünya basının gündeminden düşmeyen Nusret Gökçe'ye mahkemeden kötü haber geldi.

Her geçen gün adından daha fazla söz ettirmeyi başaran, sosyal medya paylaşımlarıyla da fenomen haline gelen Nusret, eski çalışanları tarafından açılan davayı kaybetti.

 

BAHŞİŞLERE EL KOYUYOR İDDİASI
Eski çalışanları, işletmeciyi bahşişlerine el koymakla suçlamıştı. Bu duruma itiraz ettiklerinde ise Nusret Gökçe tarafından işten kovulduklarını belirtmişlerdi.

 

2 MİLYON 100 BİN TL
Çalışanların açtığı tazminat davası sonucu Nusret Gökçe, 230 bin dolar (2 milyon 100 bin TL) ödemeye mahkum edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.