Bunlar Vatan Millet Bayrak ve İslam düşmanı...

11.06.2021 - 13:35, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2165+ kez okundu.
 

Bunlar Vatan Millet Bayrak ve İslam düşmanı...

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Devleti yıkmamız lazım" diyerek kalkışma çağrısında bulunan İP vekili Ahmet Şık’a sahip çıkarken, Mustafa Kemal'e 'lanet okuduğu' gerekçesiyle imam Demirkan hakkında suç duyurusunda bulundu.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında 'Seçimle yasayla bu iş olmaz. Bu işin yolu sokak sokak sokak' sözleriyle kalkışma çağrısı yapan ve 'Katil devleti yıkmalıyız' diyen TİP vekili Ahmet Şık yerine, ona tepki gösterenleri kınadı. Özel, 'Kendisine karşı kullanılan ifadeleri son derece endişe verici buluyoruz' ifadelerini kullandı. Ancak aynı Özel,  Ayasofya Camii'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da bulunduğu ortamda Kur'an'dan bir ayet okuyarak Mustafa Kemal'e 'lanet okuduğu' gerekçesiyle Yıldırım Beyazıt Camii imamı Mustafa Demirkan hakkında suç duyurusunda bulundu. Özel'in ikiyüzlülüğü 'pes' dedirtti. Sezgin Tanrıkulu da sahip çıkmıştı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında 2 ayrı resen soruşturma başlatılan Şık'a, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu destek çıktı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tanrıkulu, Şık'ı etiketleyip "Ahmet Şık canımızdır ve dostumuzdur nokta" dedi. Kalkışma çağrısı yapan Ahmet Şık ne dedi? Ahmet Şık, katıldığı bir yayında "Sosyal medya muhalifliğinden vazgeçin. Bu işin yolu sokak sokak sokak. Bu iş yasayla seçimle olacak değil. Bu iktidarı indirmenin yolu güçlü bir protesto hareketidir. Bunu yapamazsak çok şey kaybedeceğiz. Devleti yıkmamız lazım" ifadelerini kullandı.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Devleti yıkmamız lazım" diyerek kalkışma çağrısında bulunan İP vekili Ahmet Şık’a sahip çıkarken, Mustafa Kemal'e 'lanet okuduğu' gerekçesiyle imam Demirkan hakkında suç duyurusunda bulundu.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında 'Seçimle yasayla bu iş olmaz. Bu işin yolu sokak sokak sokak' sözleriyle kalkışma çağrısı yapan ve 'Katil devleti yıkmalıyız' diyen TİP vekili Ahmet Şık yerine, ona tepki gösterenleri kınadı. Özel, 'Kendisine karşı kullanılan ifadeleri son derece endişe verici buluyoruz' ifadelerini kullandı.

Ancak aynı Özel,  Ayasofya Camii'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da bulunduğu ortamda Kur'an'dan bir ayet okuyarak Mustafa Kemal'e 'lanet okuduğu' gerekçesiyle Yıldırım Beyazıt Camii imamı Mustafa Demirkan hakkında suç duyurusunda bulundu. Özel'in ikiyüzlülüğü 'pes' dedirtti.

Sezgin Tanrıkulu da sahip çıkmıştı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında 2 ayrı resen soruşturma başlatılan Şık'a, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu destek çıktı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tanrıkulu, Şık'ı etiketleyip "Ahmet Şık canımızdır ve dostumuzdur nokta" dedi.

Kalkışma çağrısı yapan Ahmet Şık ne dedi?
Ahmet Şık, katıldığı bir yayında "Sosyal medya muhalifliğinden vazgeçin. Bu işin yolu sokak sokak sokak. Bu iş yasayla seçimle olacak değil. Bu iktidarı indirmenin yolu güçlü bir protesto hareketidir. Bunu yapamazsak çok şey kaybedeceğiz. Devleti yıkmamız lazım" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.