BullShit Ercüment'den artık ses gelmiyor

19.11.2020 - 14:54, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1009+ kez okundu.
 

BullShit Ercüment'den artık ses gelmiyor

Türk kamuoyuna aşıyı bulduğunu dair imalarda bulunduktan sonra ortalıkta bir daha gözükmeyen Ercüment Ovalı'dan tık yok

ERCÜMENT OVALI'DAN SES YOK Türkiye'de ilk vakalar görüldükten sonra Türk kamuoyuna aşıyı bulduğunu dair bilgiler verip sevinc naraları atan daha sonra suskunluğa gömülen Prof. Dr. Ercüment Ovalı hala sessiz. En son Dornaz Alfa ilacını koronavirüs tedavisi için öneren akabinde kendisine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın "Sosyal medya üzerinden insanların umudu ile oynanamaz." demesinden sonra açıklama yapmayan Ovalı'dan çalışmalarıyla ilgili haber bekleniyor.
Türk kamuoyuna aşıyı bulduğunu dair imalarda bulunduktan sonra ortalıkta bir daha gözükmeyen Ercüment Ovalı'dan tık yok

ERCÜMENT OVALI'DAN SES YOK

Türkiye'de ilk vakalar görüldükten sonra Türk kamuoyuna aşıyı bulduğunu dair bilgiler verip sevinc naraları atan daha sonra suskunluğa gömülen Prof. Dr. Ercüment Ovalı hala sessiz.

En son Dornaz Alfa ilacını koronavirüs tedavisi için öneren akabinde kendisine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın "Sosyal medya üzerinden insanların umudu ile oynanamaz." demesinden sonra açıklama yapmayan Ovalı'dan çalışmalarıyla ilgili haber bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.