Bu sabah İstanbul! Kağıthane beyaza büründü

25.03.2021 - 10:23, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2279+ kez okundu.
 

Bu sabah İstanbul! Kağıthane beyaza büründü

Gelen son dakika haberine göre; İstanbul'da kar en çok Kağıthane'de etkili oldu. Kağıthane'de sürücüler ve işe gitmek için sokağa çıkanlar zor anlar yaşadı.

Kağıthane'de sabah saatlerinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. İşlerine gitmek isteyen vatandaşlar otomobillerini yola çıkarmak için uzun süre çaba harcadı. Araçlar patinaj yaparak güçlükle ilerledi. İstanbul'da sabah saatlerinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Sabah işe gitmek için dışarı çıkanlar araçlarını temizledikten sonra yola çıktı. Kağıthane ara sokaklarda birçok kişi yolda kaldı. Araçlar patinaj çekerek güçlükle ilerledi.   VATANDAŞLAR YOLLARDA DÜŞMEMEK İÇİN BÜYÜK ÇABA GÖSTERDİLER İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle yayalar kaldırımlarda yürümekte güçlük çekti. Kağıthane'de işe gitmek için evlerinden çıkanlar, karla kaplı kaldırımlarda yürümekte zorlandı. Özellikle yokuş aşağıya inenler, düşmemek için duvarları tutarak gitmek zorunda kaldı.   HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ Yokuşlarıyla ünlü Kağıthane'de yürümekte de zorlaştı. Beyaza bürünün Kağıthane havadan da görüntülendi.     SULTANAHMET MEYDANI'NDA KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTU Kar yağışı nedeniyle tarihi yarımada beyaza bürünürken, Sultanahmet Meydanı'nda kartpostallık görüntüler oluştu. Meydanı gezen bazı vatandaşlar ve turistler, karla kaplanan Sultanahmet Camii ve Ayasofya'nın önünde fotoğraf çektirip karın tadını çıkardı.
Gelen son dakika haberine göre; İstanbul'da kar en çok Kağıthane'de etkili oldu. Kağıthane'de sürücüler ve işe gitmek için sokağa çıkanlar zor anlar yaşadı.

Kağıthane'de sabah saatlerinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. İşlerine gitmek isteyen vatandaşlar otomobillerini yola çıkarmak için uzun süre çaba harcadı. Araçlar patinaj yaparak güçlükle ilerledi. İstanbul'da sabah saatlerinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Sabah işe gitmek için dışarı çıkanlar araçlarını temizledikten sonra yola çıktı. Kağıthane ara sokaklarda birçok kişi yolda kaldı. Araçlar patinaj çekerek güçlükle ilerledi.

 

VATANDAŞLAR YOLLARDA DÜŞMEMEK İÇİN BÜYÜK ÇABA GÖSTERDİLER

İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle yayalar kaldırımlarda yürümekte güçlük çekti. Kağıthane'de işe gitmek için evlerinden çıkanlar, karla kaplı kaldırımlarda yürümekte zorlandı. Özellikle yokuş aşağıya inenler, düşmemek için duvarları tutarak gitmek zorunda kaldı.

 

HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Yokuşlarıyla ünlü Kağıthane'de yürümekte de zorlaştı. Beyaza bürünün Kağıthane havadan da görüntülendi.

 

Son dakika... Bu sabah İstanbul Kağıthane beyaza büründü

 

SULTANAHMET MEYDANI'NDA KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Kar yağışı nedeniyle tarihi yarımada beyaza bürünürken, Sultanahmet Meydanı'nda kartpostallık görüntüler oluştu. Meydanı gezen bazı vatandaşlar ve turistler, karla kaplanan Sultanahmet Camii ve Ayasofya'nın önünde fotoğraf çektirip karın tadını çıkardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.