Boğaziçi'ndeki işe yaramaz akademisyenlerin işine son verin

06.06.2021 - 11:53, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1656+ kez okundu.
 

Boğaziçi'ndeki işe yaramaz akademisyenlerin işine son verin

Akademisyenler, 104 gündür eğitime ara vererek Melih Bulu'ya yönelik başlattığı protestoları sürdürüyor.

Prof. Dr. Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanmasının ardından başlatılan eylemler devam ediyor. Öğrenci ve akademisyenlerin başlattığı protestoların, 104. gününe girildi. Her gün üniversitenin güney kampüsünde cübbelerini giyerek bir araya gelen akademisyenler, rektörlük binasına sırtlarını dönerek protesto ediyor.   "VAZGEÇMEYECEĞİZ" Bulu, istifa etmeyeceğini açıklamış, üniversiteyi daha iyi yerlere getireceğini belirtmesi sonrası akademisyenler yine "Nöbetimizin 100. gününü geride bıraktığımız bu hafta da kabul etmiyoruz, vazgeçmiyoruz!” ifadelerini kullandı.
Akademisyenler, 104 gündür eğitime ara vererek Melih Bulu'ya yönelik başlattığı protestoları sürdürüyor.

Prof. Dr. Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanmasının ardından başlatılan eylemler devam ediyor.

Öğrenci ve akademisyenlerin başlattığı protestoların, 104. gününe girildi.

Her gün üniversitenin güney kampüsünde cübbelerini giyerek bir araya gelen akademisyenler, rektörlük binasına sırtlarını dönerek protesto ediyor.

 

"VAZGEÇMEYECEĞİZ"
Bulu, istifa etmeyeceğini açıklamış, üniversiteyi daha iyi yerlere getireceğini belirtmesi sonrası akademisyenler yine "Nöbetimizin 100. gününü geride bıraktığımız bu hafta da kabul etmiyoruz, vazgeçmiyoruz!” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.