BOĞAZI KESİK HALDE SÜRÜNEREK YOLA ÇIKTI

GÜNDEM 10.11.2021 - 14:48, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1891+ kez okundu.
 

BOĞAZI KESİK HALDE SÜRÜNEREK YOLA ÇIKTI

İstanbul Esenler'de 19 Nisan 2021’de 40 yaşındaki Kemal Balkaya, tartıştığı ablası Yıldız Gül’ün boğazını kesti. Ablasını yaralı bir şekilde bırakan ve ölmesine neden olan Balkaya hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.   HASTA TAŞIYAN AMBULANS, OLAYI FARK ETTİ Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 19 Nisan 2021’de Esenler'de meydana gelen olay anlatıldı. İddianamede Baştabya Askeri Kışlası’nın bitişiğinde bulunan yolda maktül Yıldız Gül’ün sürünerek ilerlediği, başka bir hasta taşıyan ambulansın ise yaralı kadını fark ettiği belirtildi. Hamile bir kadını taşıyan ambulansın, yaralı Yıldız Gül’ü de alarak müdahale ettiği ve hastaneye götürdüğü iddianamede aktarıldı. Yapılan müdahalelere rağmen Gül’ün hayatını kaybettiği açıklanan iddianamede, başlatılan soruşturma kapsamında olay yerinde inceleme yapıldığı kaydedildi. Yapılan incelemelerde olayın gerçekleştiği yerden yola kadar yaklaşık 50 metrelik mesafede kan izlerinin bulunduğu açıklandı. CİNAYETTEN SONRA BURSA'YA KAÇMAYI DENEDİ Olay günü maktulün kardeşi Kemal Balkaya’nın, ablasının evine geldiğinin ve birlikte dışarı çıktıklarının tespit edilmesi üzerine, şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldığı iddianamede aktarıldı. Sanık Balkaya, Bursa’ya gitmek üzereyken otogarda yakalanırken, iddianamede yer verilen ifadesinde “Ablam 2 evlilik yaptı. Resmi nikahlı eşinden ayrı bir şekilde çocukları ile birlikte yaşıyordu. Ablamın bir sevgilisi vardı. Bu nedenle tartıştık. Ablamla dışarı çıktık. Evden ayrılırken yanıma gerekirse ablamı korkutmak için bıçak aldım. Kışlanın altında ablama ‘Kendinden 20 yaş küçük kişiyle evlenemezsin’ dedim. Ablam da bana ‘ben istediğimi yaparım’ dedi. Bunun üzerine ben ona tokat attım. Ablam kafama vurdu ve hakaret etti. Sonrasında yaşananları hatırlamıyorum. Ablam yerde yatıyordu kan akıyordu. Bıçak elimdeydi. Ablamı öldürdüğüm için pişmanım.” dedi.   BOĞAZI KESİK HALDE SÜRÜNEREK YOLA ÇIKTI İddianamede, sanığın ablasının boğazını 2-3 kez derin şekilde kestiği, maktulün boğazı kesik şekilde ana yola kadar sürünerek geldiği ve hayatını kaybettiği belirtildi. Sanığın olay günü canavarca davranarak maktulün boğazını kestiği ve yarı canlı şekilde olay yerinde bırakıp kaçtığı da iddianamede açıklanarak ablasına eziyet çektirdiği kaydedildi. Sanık Kemal Balkaya’nın, ‘canavarca hisle kardeşi kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis ile cezalandırılması talep edildi. Kabul edilen iddianame kapsamında sanığın, önümüzdeki günlerde yargılanmasına başlanacak.

İstanbul Esenler'de 19 Nisan 2021’de 40 yaşındaki Kemal Balkaya, tartıştığı ablası Yıldız Gül’ün boğazını kesti.

Ablasını yaralı bir şekilde bırakan ve ölmesine neden olan Balkaya hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

 

HASTA TAŞIYAN AMBULANS, OLAYI FARK ETTİ
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 19 Nisan 2021’de Esenler'de meydana gelen olay anlatıldı.

İddianamede Baştabya Askeri Kışlası’nın bitişiğinde bulunan yolda maktül Yıldız Gül’ün sürünerek ilerlediği, başka bir hasta taşıyan ambulansın ise yaralı kadını fark ettiği belirtildi. Hamile bir kadını taşıyan ambulansın, yaralı Yıldız Gül’ü de alarak müdahale ettiği ve hastaneye götürdüğü iddianamede aktarıldı.

Yapılan müdahalelere rağmen Gül’ün hayatını kaybettiği açıklanan iddianamede, başlatılan soruşturma kapsamında olay yerinde inceleme yapıldığı kaydedildi. Yapılan incelemelerde olayın gerçekleştiği yerden yola kadar yaklaşık 50 metrelik mesafede kan izlerinin bulunduğu açıklandı.


CİNAYETTEN SONRA BURSA'YA KAÇMAYI DENEDİ
Olay günü maktulün kardeşi Kemal Balkaya’nın, ablasının evine geldiğinin ve birlikte dışarı çıktıklarının tespit edilmesi üzerine, şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldığı iddianamede aktarıldı. Sanık Balkaya, Bursa’ya gitmek üzereyken otogarda yakalanırken, iddianamede yer verilen ifadesinde “Ablam 2 evlilik yaptı. Resmi nikahlı eşinden ayrı bir şekilde çocukları ile birlikte yaşıyordu. Ablamın bir sevgilisi vardı. Bu nedenle tartıştık. Ablamla dışarı çıktık. Evden ayrılırken yanıma gerekirse ablamı korkutmak için bıçak aldım. Kışlanın altında ablama ‘Kendinden 20 yaş küçük kişiyle evlenemezsin’ dedim. Ablam da bana ‘ben istediğimi yaparım’ dedi. Bunun üzerine ben ona tokat attım. Ablam kafama vurdu ve hakaret etti. Sonrasında yaşananları hatırlamıyorum. Ablam yerde yatıyordu kan akıyordu. Bıçak elimdeydi. Ablamı öldürdüğüm için pişmanım.” dedi.

 

BOĞAZI KESİK HALDE SÜRÜNEREK YOLA ÇIKTI
İddianamede, sanığın ablasının boğazını 2-3 kez derin şekilde kestiği, maktulün boğazı kesik şekilde ana yola kadar sürünerek geldiği ve hayatını kaybettiği belirtildi. Sanığın olay günü canavarca davranarak maktulün boğazını kestiği ve yarı canlı şekilde olay yerinde bırakıp kaçtığı da iddianamede açıklanarak ablasına eziyet çektirdiği kaydedildi.

Sanık Kemal Balkaya’nın, ‘canavarca hisle kardeşi kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis ile cezalandırılması talep edildi. Kabul edilen iddianame kapsamında sanığın, önümüzdeki günlerde yargılanmasına başlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.