Beyaz Saray önünde ihanete öfke seli

16.09.2020 - 10:55, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2156+ kez okundu.
 

Beyaz Saray önünde ihanete öfke seli

ABD'nin başkenti Washington DC'de İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu karşıtı gruplar, İsrail ile BAE arasında bugün imzalanan normalleşme anlaşması sırasında protesto gösterisi düzenledi.

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) başkenti Washington DC'de imzalanan normalleşme anlaşması sırasında protesto gösterileri gerçekleştirildi.   Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), İsrail ve Bahreyn arasında Beyaz Saray'da imzalanan normalleşme anlaşmasına tepki olarak dışarıda kalabalık gruplar protesto gösterisi gerçekleştirdi. ABD'de yaşayan siyonizm karşıtı Yahudiler ve Filistinlilerin oluşturduğu grup, BAE ile varılan anlaşmayı protesto etti. Yahudi gruplar yolsuzluğa hayır sloganı da attı.   İsrail ve Birleşik Arap Emirlikleri arasında ilişkilerin normalleşmesi için 13 Ağustos'ta ABD Başkanı Donald Trump’ın öncülüğünde anlaşmaya varılmıştı. İhanet anlaşmasıyla Bahreyn ve BAE, 1979'da Mısır'ın ve 1994'te Ürdün'ün ardından İsrail ile normalleşme anlaşması imzalayan Arap ülkeleri arasına girdi.
ABD'nin başkenti Washington DC'de İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu karşıtı gruplar, İsrail ile BAE arasında bugün imzalanan normalleşme anlaşması sırasında protesto gösterisi düzenledi.

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) başkenti Washington DC'de imzalanan normalleşme anlaşması sırasında protesto gösterileri gerçekleştirildi.

 

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), İsrail ve Bahreyn arasında Beyaz Saray'da imzalanan normalleşme anlaşmasına tepki olarak dışarıda kalabalık gruplar protesto gösterisi gerçekleştirdi. ABD'de yaşayan siyonizm karşıtı Yahudiler ve Filistinlilerin oluşturduğu grup, BAE ile varılan anlaşmayı protesto etti. Yahudi gruplar yolsuzluğa hayır sloganı da attı.

 

İsrail ve Birleşik Arap Emirlikleri arasında ilişkilerin normalleşmesi için 13 Ağustos'ta ABD Başkanı Donald Trump’ın öncülüğünde anlaşmaya varılmıştı.


İhanet anlaşmasıyla Bahreyn ve BAE, 1979'da Mısır'ın ve 1994'te Ürdün'ün ardından İsrail ile normalleşme anlaşması imzalayan Arap ülkeleri arasına girdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.