'Başkasına gitmesin diye vurdum'

CİNAYET 01.01.2021 - 16:20, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1580+ kez okundu.
 

'Başkasına gitmesin diye vurdum'

Bursa'dan yeni yıla dakikalar kala korkunç bir haber geldi. Birlikte yaşadığı Fahri K. (27) tarafından pompalı tüfekle bacaklarından vurulan Selma Taşkömür (25), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Fahri K.’nin emniyetteki ifadesinde “Başkasını sevdiğini söyledi. ‘Başkasına gitmesin diye bacaklarından vurdum” dediği öğrenildi.

Olay, dün akşam merkez Yıldırım ilçesi, Arabayatağı Mahallesi, Tunç Sokak’ta meydana geldi. Fahri K. ve birlikte yaşadığı Selma Taşkömür arasında kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bunun üzerine Taşkömür evden çıktı. Fahri K., evden aldığı pompalı tüfekle genç kadının peşinden gitti. Kısa bir süre sonra sokakta yürüyen kadının yanına yaklaşan Fahri K., art arda 7 el ateş etti. Selma Taşkömür, belinden aşağısına isabet eden saçmalarla kanlar içinde yere yığıldı. Genç kadın acı içinde yardım çağrısında bulunurken Fahri K. bir süre pompalı tüfekle eşinin başında bekledi. Daha sonra koşarak, kaçtı. KURTARILAMADI Ağır yaralanan Selma Taşkömür, olay yerine sevk edilen acil sağlık ekiplerince Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. İki bacağına isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Selma Taşkömür, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. 'BAŞKASINA GİTMESİN DİYE BACAKLARINDAN VURDUM' Olaydan sonra kaçan katil zanlısı Fahri K. ise polis ekiplerince Arabayatağı Mahallesi’nde yakalandı. Emniyete götürülen şüpheli, burada verdiği ifadesinde “Aramızda şiddetli geçimsizlik vardı. Akşam da tartışmaya başladık. Tartışma sırasında bana ‘Gönlümde başka biri var, onu seviyorum ona gideceğim’ dedi. Ben de başkasına gitmesin diye bacaklarından vurdum” dediği öğrenildi. İfadesi alınan Fahri K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelinin savcılık sorgusu devam ediyor.
Bursa'dan yeni yıla dakikalar kala korkunç bir haber geldi. Birlikte yaşadığı Fahri K. (27) tarafından pompalı tüfekle bacaklarından vurulan Selma Taşkömür (25), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Fahri K.’nin emniyetteki ifadesinde “Başkasını sevdiğini söyledi. ‘Başkasına gitmesin diye bacaklarından vurdum” dediği öğrenildi.

Olay, dün akşam merkez Yıldırım ilçesi, Arabayatağı Mahallesi, Tunç Sokak’ta meydana geldi. Fahri K. ve birlikte yaşadığı Selma Taşkömür arasında kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bunun üzerine Taşkömür evden çıktı. Fahri K., evden aldığı pompalı tüfekle genç kadının peşinden gitti. Kısa bir süre sonra sokakta yürüyen kadının yanına yaklaşan Fahri K., art arda 7 el ateş etti. Selma Taşkömür, belinden aşağısına isabet eden saçmalarla kanlar içinde yere yığıldı. Genç kadın acı içinde yardım çağrısında bulunurken Fahri K. bir süre pompalı tüfekle eşinin başında bekledi. Daha sonra koşarak, kaçtı.

KURTARILAMADI

Ağır yaralanan Selma Taşkömür, olay yerine sevk edilen acil sağlık ekiplerince Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. İki bacağına isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Selma Taşkömür, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

'BAŞKASINA GİTMESİN DİYE BACAKLARINDAN VURDUM'

Olaydan sonra kaçan katil zanlısı Fahri K. ise polis ekiplerince Arabayatağı Mahallesi’nde yakalandı. Emniyete götürülen şüpheli, burada verdiği ifadesinde “Aramızda şiddetli geçimsizlik vardı. Akşam da tartışmaya başladık. Tartışma sırasında bana ‘Gönlümde başka biri var, onu seviyorum ona gideceğim’ dedi. Ben de başkasına gitmesin diye bacaklarından vurdum” dediği öğrenildi.

İfadesi alınan Fahri K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelinin savcılık sorgusu devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.