Babasını bıçakla kovalarken Polise yakalandı

02.08.2020 - 00:11, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2004+ kez okundu.
 

Babasını bıçakla kovalarken Polise yakalandı

Gözaltına alınırken kendisini görüntüleyen gazetecilere küfreden şahsı zapt etmeye çalışan polis memurlarının o anları kameraya yansıdı.

Adıyaman'ın Esentepe Mahallesi'nde yaşayan A.U., Kurban Bayramı'nın 2'nci gününde babasını bıçak ile kovaladı. Olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınmak istenilen şahıs bir süre direnmeye başladı. Bu esnada şahıs kendisini görüntüleyen gazetecilere küfürler yağdırarak saldırmak istedi.   POLİSLER MÜDAHALE ETTİ Polis ekiplerine direnen ve elleri arkadan kelepçelenen şahıs, ekip aracına bindirilmek istendiği esnada saniyeler içerisinde kelepçeli ellerinin arasından ayaklarını geçirerek ellerini öne getirdi. Polis ekiplerince etkisiz hale getirilen şahıs, polis aracına bindirildi. Adıyaman'da babasını bıçakla kovalayan şahıs gözaltına alındı ARACI TEKMELEDİ Polis aracının camlarını içeriden tekmeleyen şahıs, daha sonra polis merkezine götürüldü. Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.
Gözaltına alınırken kendisini görüntüleyen gazetecilere küfreden şahsı zapt etmeye çalışan polis memurlarının o anları kameraya yansıdı.

Adıyaman'ın Esentepe Mahallesi'nde yaşayan A.U., Kurban Bayramı'nın 2'nci gününde babasını bıçak ile kovaladı.

Olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınmak istenilen şahıs bir süre direnmeye başladı. Bu esnada şahıs kendisini görüntüleyen gazetecilere küfürler yağdırarak saldırmak istedi.

 

POLİSLER MÜDAHALE ETTİ
Polis ekiplerine direnen ve elleri arkadan kelepçelenen şahıs, ekip aracına bindirilmek istendiği esnada saniyeler içerisinde kelepçeli ellerinin arasından ayaklarını geçirerek ellerini öne getirdi.

Polis ekiplerince etkisiz hale getirilen şahıs, polis aracına bindirildi.

Adıyaman'da babasını bıçakla kovalayan şahıs gözaltına alındı


ARACI TEKMELEDİ
Polis aracının camlarını içeriden tekmeleyen şahıs, daha sonra polis merkezine götürüldü. Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.