Babasından anahtarı almak isterken çatıdan düştü

18.07.2020 - 19:13, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1840+ kez okundu.
 

Babasından anahtarı almak isterken çatıdan düştü

Kocaeli'de otomobilin anahtarını almak için bir iş yerinin çatısında tadilat yapan babasının yanına gelen şahıs, 10 metre yüksekten düşerek olay yerinde hayatını kaybetti.

Kocaeli’nin Başiskele ilçesine bir iş yerinin çatısında tadilat yapan babasından anahtar almak isterken çatıdan düşerek ölen şahıs, toprağa verildi.   Olay dün Kocaeli’nin Başiskele ilçesi Vezirçiftliği Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre iş yerinin çatısında tadilat çalışması yapan babasından arabanın anahtarını almak için gelen Serkan Tekin (44) adlı şahıs, dengesini kaybederek 10 metre yükseklikten zemine düştü. Olay yerinde hayatını kaybeden Tekin’in cenazesi otopsi işlemleri için Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.   Evli ve 1 çocuğu vardı Hastanedeki işlemleri sonrasında ailesine teslim edilen evli ve 1 çocuklu Tekin’in cenazesi öğle namazını müteakip, İzmit Fevzi Çakmak Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığında toprağa verildi.
Kocaeli'de otomobilin anahtarını almak için bir iş yerinin çatısında tadilat yapan babasının yanına gelen şahıs, 10 metre yüksekten düşerek olay yerinde hayatını kaybetti.

Kocaeli’nin Başiskele ilçesine bir iş yerinin çatısında tadilat yapan babasından anahtar almak isterken çatıdan düşerek ölen şahıs, toprağa verildi.

 

Olay dün Kocaeli’nin Başiskele ilçesi Vezirçiftliği Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre iş yerinin çatısında tadilat çalışması yapan babasından arabanın anahtarını almak için gelen Serkan Tekin (44) adlı şahıs, dengesini kaybederek 10 metre yükseklikten zemine düştü. Olay yerinde hayatını kaybeden Tekin’in cenazesi otopsi işlemleri için Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

 

Evli ve 1 çocuğu vardı
Hastanedeki işlemleri sonrasında ailesine teslim edilen evli ve 1 çocuklu Tekin’in cenazesi öğle namazını müteakip, İzmit Fevzi Çakmak Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.