BABA OĞUL 2 SAAT ARAYLA ÖLDÜ

GÜNDEM 24.11.2021 - 16:10, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 946+ kez okundu.
 

BABA OĞUL 2 SAAT ARAYLA ÖLDÜ

İşitme engelli kişi, babasının kalp krizi geçirip ölmesinin ardından 2 saat sonra evlerinin 200 metre uzağında yaşamını yitirdi.

Samsun'un Atakum ilçesi Erikli Mahallesi'nde fındık bahçesinde çalışmak için evden çıkan Erdoğan Matur'un eve dönmediğini fark eden işitme engelli oğlu Recep Matur, babasını aramaya başladı. Bahçede babasının hareketsiz yattığını gören Recep Matur, işaret diliyle komşularına haber verdi.   CANSIZ BEDENİ BULUNDU Mahallelinin ihbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, Erdoğan Matur'un hayatını kaybettiğini belirledi. Erdoğan Matur'un, ilk incelemede kalp krizinden yaşamını yitirdiği tespit edildi. Samsun'da baba ile oğul ölü bulundu   SAATLER SONRA OĞLU DA ÖLDÜ Jandarma ekipleri, olay yerinde inceleme yaparken oğlu Recep’in de ortadan kaybolduğu fark edildi. Aile üyeleri ile komşular, Recep Matur’un evlerinin 200 metre uzağında otlattığı büyükbaş hayvanlarının yanında cesedini buldu. Vücudunda boynuz darbeleri olduğu tespit edilen Recep Matur’un, büyükbaş saldırısına uğradığı değerlendiriliyor. Jandarma ekipleri, baba ve oğlunun şüpheli ölümleriyle ilgili soruşturma başlattı.   "RECEP'İN KARDEŞİNE DE SALDIRIYORDU" Erikli Mahallesi Muhtarı Hüseyin Sarı, "Oğlu bahçeye geldiğinde babasının yerde hareketsiz olduğunu gördü. Bana haber verdiler. Sonra 112'ye ve jandarmaya haber verdik. Recep, mahallemizin maskotuydu. 7-8 tane kendi hayvanları var. Hayvanların içerisinde bir tane öküz var. Bu hayvan saldırgan olduğu için Recep'in kardeşine de saldırıyordu.   "2 SAAT ARAYLA ÖLDÜLER" Recep de hayvanları otlatmadan getirirken öküz ona vurdu. Tahminen 50-60 metre sürükleyerek ormanın kenarına kadar indirmiş. Orada da kendisi rahmetli olmuş. Baba ve oğlu 2 saat arayla öldüler." diye konuştu.
İşitme engelli kişi, babasının kalp krizi geçirip ölmesinin ardından 2 saat sonra evlerinin 200 metre uzağında yaşamını yitirdi.

Samsun'un Atakum ilçesi Erikli Mahallesi'nde fındık bahçesinde çalışmak için evden çıkan Erdoğan Matur'un eve dönmediğini fark eden işitme engelli oğlu Recep Matur, babasını aramaya başladı.

Bahçede babasının hareketsiz yattığını gören Recep Matur, işaret diliyle komşularına haber verdi.

 

CANSIZ BEDENİ BULUNDU
Mahallelinin ihbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, Erdoğan Matur'un hayatını kaybettiğini belirledi. Erdoğan Matur'un, ilk incelemede kalp krizinden yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Samsun'da baba ile oğul ölü bulundu

 

SAATLER SONRA OĞLU DA ÖLDÜ
Jandarma ekipleri, olay yerinde inceleme yaparken oğlu Recep’in de ortadan kaybolduğu fark edildi. Aile üyeleri ile komşular, Recep Matur’un evlerinin 200 metre uzağında otlattığı büyükbaş hayvanlarının yanında cesedini buldu. Vücudunda boynuz darbeleri olduğu tespit edilen Recep Matur’un, büyükbaş saldırısına uğradığı değerlendiriliyor.

Jandarma ekipleri, baba ve oğlunun şüpheli ölümleriyle ilgili soruşturma başlattı.

 

"RECEP'İN KARDEŞİNE DE SALDIRIYORDU"
Erikli Mahallesi Muhtarı Hüseyin Sarı, "Oğlu bahçeye geldiğinde babasının yerde hareketsiz olduğunu gördü. Bana haber verdiler. Sonra 112'ye ve jandarmaya haber verdik. Recep, mahallemizin maskotuydu. 7-8 tane kendi hayvanları var. Hayvanların içerisinde bir tane öküz var. Bu hayvan saldırgan olduğu için Recep'in kardeşine de saldırıyordu.

 

"2 SAAT ARAYLA ÖLDÜLER"
Recep de hayvanları otlatmadan getirirken öküz ona vurdu. Tahminen 50-60 metre sürükleyerek ormanın kenarına kadar indirmiş. Orada da kendisi rahmetli olmuş. Baba ve oğlu 2 saat arayla öldüler." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.