AVRUPA'NIN ACINASI HALLERİ

14.11.2021 - 11:00, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 703+ kez okundu.
 

AVRUPA'NIN ACINASI HALLERİ

Napoli kentinde yüzlerce insan sokaklara inerek, işten çıkarma ve işsizliğe karşı protesto düzenledi. Yürüyüşte sloganlar atan kişiler, salgın yönetiminin de iyileştirilmesini talep etti.

İtalya'da koronavirüs salgınına karşı mücadeleler devam ederken, Napoli kentinde insanlar sokaklara indi.   POLİSLER YOĞUN ÖNLEMLER ALARAK BAZI SOKAKLARI KAPATTI Yüzlerce kişi, toplandığı Garibaldi Meydanı'ndan yürüyüşe başlayarak, tarihi merkeze doğru ilerledi.Polislerin yoğun önlem aldığı gösterilerde bazı sokaklar trafiğe kapatıldı.   İŞŞİZLİĞE KARŞI TEPKİ GÖSTERİLDİ Caddelerde megafonlarla slogan atan kişiler, işsizlik ve işten çıkarmalara karşı gösteri düzenlendi. Ayrıca komiteler ve sosyal merkezlerce düzenlenen gösteride, hükümetten çalışma şartlarının ve salgın yönetiminin iyileştirilmesi talep edildi.
Napoli kentinde yüzlerce insan sokaklara inerek, işten çıkarma ve işsizliğe karşı protesto düzenledi. Yürüyüşte sloganlar atan kişiler, salgın yönetiminin de iyileştirilmesini talep etti.

İtalya'da koronavirüs salgınına karşı mücadeleler devam ederken, Napoli kentinde insanlar sokaklara indi.

 

POLİSLER YOĞUN ÖNLEMLER ALARAK BAZI SOKAKLARI KAPATTI
Yüzlerce kişi, toplandığı Garibaldi Meydanı'ndan yürüyüşe başlayarak, tarihi merkeze doğru ilerledi.Polislerin yoğun önlem aldığı gösterilerde bazı sokaklar trafiğe kapatıldı.

 

İŞŞİZLİĞE KARŞI TEPKİ GÖSTERİLDİ
Caddelerde megafonlarla slogan atan kişiler, işsizlik ve işten çıkarmalara karşı gösteri düzenlendi.

Ayrıca komiteler ve sosyal merkezlerce düzenlenen gösteride, hükümetten çalışma şartlarının ve salgın yönetiminin iyileştirilmesi talep edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.