Arkadaşını öldürüp, evinin bahçesine gömdü

CİNAYET 19.11.2020 - 15:03, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1449+ kez okundu.
 

Arkadaşını öldürüp, evinin bahçesine gömdü

Yaklaşık 3 aydır kayıp olan 30 yaşındaki kişinin, arkadaşı tarafından pompalı tüfek ile öldürüldüğü, üzerine beton dökülerek gömüldüğü ortaya çıktı

Gaziantep’in Nizip ilçesinde yaşayan Mehmet Yalnızoğlu (30) için 3 ay önce yapılan kayıp başvurusu üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı. Ekipler, Yalnızoğlu'nun son olarak E.S. isimli arkadaşı ile olduğunu belirledi. Soruşturmayı derinleştiren polis, Yalnızoğlu'nu öldürdüğü bilgisi üzerine E.S.'yi gözaltına aldı.   EVİN AVLUSU KAZILDI Cinayeti itiraf eden E.S.'nin yalnız yaşadığı Şahinbey Mahallesi'ndeki adresine giden ekipler, evin avlusunda yeni beton dökülen yeri kazdı. Kazı sırasında bir erkek cesedi bulundu.   ÜZERİNE BETON DÖKÜP, GÖMDÜ Göğsünden vurulduktan sonra üzerine beton dökülerek gömüldüğü belirlenen tanınamayacak haldeki ceset, DNA analizi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.   SORGUSU SÜRÜYOR Cesedin Yalnızoğlu'na ait olduğu, kesin kimlik tespiti için DNA analizi yapılacağı bildirilirken, E.S.'nin polisteki sorgusu devam ediyor.
Yaklaşık 3 aydır kayıp olan 30 yaşındaki kişinin, arkadaşı tarafından pompalı tüfek ile öldürüldüğü, üzerine beton dökülerek gömüldüğü ortaya çıktı

Gaziantep’in Nizip ilçesinde yaşayan Mehmet Yalnızoğlu (30) için 3 ay önce yapılan kayıp başvurusu üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı.

Ekipler, Yalnızoğlu'nun son olarak E.S. isimli arkadaşı ile olduğunu belirledi.

Soruşturmayı derinleştiren polis, Yalnızoğlu'nu öldürdüğü bilgisi üzerine E.S.'yi gözaltına aldı.

 

EVİN AVLUSU KAZILDI
Cinayeti itiraf eden E.S.'nin yalnız yaşadığı Şahinbey Mahallesi'ndeki adresine giden ekipler, evin avlusunda yeni beton dökülen yeri kazdı.

Kazı sırasında bir erkek cesedi bulundu.

 

ÜZERİNE BETON DÖKÜP, GÖMDÜ
Göğsünden vurulduktan sonra üzerine beton dökülerek gömüldüğü belirlenen tanınamayacak haldeki ceset, DNA analizi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

 

SORGUSU SÜRÜYOR
Cesedin Yalnızoğlu'na ait olduğu, kesin kimlik tespiti için DNA analizi yapılacağı bildirilirken, E.S.'nin polisteki sorgusu devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.