Aranan manyak evin çatısına çıkarak polise iki el ateş açtı.

14.08.2020 - 10:07, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1829+ kez okundu.
 

Aranan manyak evin çatısına çıkarak polise iki el ateş açtı.

Aydın'da aranan bir şahsı yakalamak için polis bir eve operasyon yaptı. Şahıs evin çatısına çıkarak polise iki el ateş açtı.

Aydın'ın Efeler ilçesinde aranan bir kişiyi yakalamak için polis bir eve operasyon gerçekleştirdi. Şahıs evin çatısına çıkarak polise silahla iki el ateş açtı. Olay, Kadıköy Mahallesi'nde saat 22.45 sularında meydana geldi. Polise ateş açtı Alınan bilgiye göre, aranan bir şahıs için Aydın Emniyet Müdürlüğü ekipleri operasyon gerçekleştirdi. Polisleri gören şahıs bulunduğu evin çatısına çıkarak polise silahla iki el ateş açtı. Şahsı yakalamak için olay yerine Polis Özel Harekat ekiplerinin sevk edildiği bildirildi. Yakınları teslim etmemek için direndi Şahsı teslim etmek istemeyen yakınları polise direnirken, polis ekipleri şahsın yakınlarına müdahalede bulundu. Polis Özel Harekat ekipleri şahsı yakalamak için operasyon başlatırken, olay yerinde geniş güvenlik önlemlerinin alındığı ifade edildi. Termal kamera ile tarama yapıldı Ayrıca evin çevresindeki sazlık alanda özel harekatın termal kamera ile tarama yaptığı bildirildi. Bağcılar'da polis şehit olmuştu Polise yapılan saldırının ardından akıllara İstanbul-Bağcılar'da yaşanan, büyük tepki çeken olay geldi. Bağcılar'daki Yüzyıl Mahallesi 2136 Sokak'ta, araçlarıyla seyir halindeki narkotim ekibine silahla ateş açılmış, araçtaki polis memuru Erkan Gökteke göğsünden, Yunus Nacar ise kolundan yaralanmıştı. Yaralı polisler Bağcılar Medipol Hastanesine sevk edilmiş, Gökteke, burada yapılan müdahaleye rağmen şehit olmuştu. Olay yerine sevk edilen ekipler tarafından, görevli polis memurlarına silahlı saldırıda bulunan şüpheli S.B'nin olayda kullandığı silahla beraber yakalandığı belirtilen açıklamada, olayla ilgili şüpheli O.I ve K.A'nın 1 silahla yakalandıkları bildirilmişti.
Aydın'da aranan bir şahsı yakalamak için polis bir eve operasyon yaptı. Şahıs evin çatısına çıkarak polise iki el ateş açtı.

Aydın'ın Efeler ilçesinde aranan bir kişiyi yakalamak için polis bir eve operasyon gerçekleştirdi. Şahıs evin çatısına çıkarak polise silahla iki el ateş açtı.

Olay, Kadıköy Mahallesi'nde saat 22.45 sularında meydana geldi.

Polise ateş açtı
Alınan bilgiye göre, aranan bir şahıs için Aydın Emniyet Müdürlüğü ekipleri operasyon gerçekleştirdi.

Polisleri gören şahıs bulunduğu evin çatısına çıkarak polise silahla iki el ateş açtı.

Şahsı yakalamak için olay yerine Polis Özel Harekat ekiplerinin sevk edildiği bildirildi.

Yakınları teslim etmemek için direndi
Şahsı teslim etmek istemeyen yakınları polise direnirken, polis ekipleri şahsın yakınlarına müdahalede bulundu.

Polis Özel Harekat ekipleri şahsı yakalamak için operasyon başlatırken, olay yerinde geniş güvenlik önlemlerinin alındığı ifade edildi.

Termal kamera ile tarama yapıldı
Ayrıca evin çevresindeki sazlık alanda özel harekatın termal kamera ile tarama yaptığı bildirildi.

Bağcılar'da polis şehit olmuştu
Polise yapılan saldırının ardından akıllara İstanbul-Bağcılar'da yaşanan, büyük tepki çeken olay geldi.

Bağcılar'daki Yüzyıl Mahallesi 2136 Sokak'ta, araçlarıyla seyir halindeki narkotim ekibine silahla ateş açılmış, araçtaki polis memuru Erkan Gökteke göğsünden, Yunus Nacar ise kolundan yaralanmıştı. Yaralı polisler Bağcılar Medipol Hastanesine sevk edilmiş, Gökteke, burada yapılan müdahaleye rağmen şehit olmuştu.

Olay yerine sevk edilen ekipler tarafından, görevli polis memurlarına silahlı saldırıda bulunan şüpheli S.B'nin olayda kullandığı silahla beraber yakalandığı belirtilen açıklamada, olayla ilgili şüpheli O.I ve K.A'nın 1 silahla yakalandıkları bildirilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.