Aracın önüne atlayan genç kanlar içinde kaldı

08.03.2021 - 10:06, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1223+ kez okundu.
 

Aracın önüne atlayan genç kanlar içinde kaldı

Kaza Bursa'nın Osmangazi ilçesinde meydana geldi. Uyuşturucu etkisinde olduğu ileri sürülen bir gencin seyir halindeki otomobilin önüne atladığı ve ağır yaralandığı bildirildi. Kazada kanlar içinde kalan gencin tedavi altına alındığı belirtildi.

Kaza, saat 21.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Ulubatlı Hasan Bulvarı Caddesi, Merinos Batçığı mevkiinde meydana geldi. Uyuşturucu madde etkisinde olduğu iddia edilen Doğukan Ş., caddeye çıkarak koşturmaya başladı. Bir süre sonra Nizam K. idaresindeki 16 ABE 339 otomobilin önüne atlayan Doğukan Ş., otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Sürücü Nizam K.'nın ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Doğukan Ş., sağlık ekiplerinin olay yerindeki, ilk müdahalesinin ardından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ekipleri ise olası başka bir kaza ihtimaline karşı çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.     Tedavi altına alınan Doğukan Ş.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Sürücü Nizam K. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı
Kaza Bursa'nın Osmangazi ilçesinde meydana geldi. Uyuşturucu etkisinde olduğu ileri sürülen bir gencin seyir halindeki otomobilin önüne atladığı ve ağır yaralandığı bildirildi. Kazada kanlar içinde kalan gencin tedavi altına alındığı belirtildi.

Kaza, saat 21.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Ulubatlı Hasan Bulvarı Caddesi, Merinos Batçığı mevkiinde meydana geldi. Uyuşturucu madde etkisinde olduğu iddia edilen Doğukan Ş., caddeye çıkarak koşturmaya başladı. Bir süre sonra Nizam K. idaresindeki 16 ABE 339 otomobilin önüne atlayan Doğukan Ş., otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Sürücü Nizam K.'nın ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Doğukan Ş., sağlık ekiplerinin olay yerindeki, ilk müdahalesinin ardından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ekipleri ise olası başka bir kaza ihtimaline karşı çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

 

Son dakika... Bursada feci olay Aracın önüne atlayan genç kanlar içinde kaldı

 

Tedavi altına alınan Doğukan Ş.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Sürücü Nizam K. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.