Ankara'da silahlı banka soygunu girişimi

14.12.2020 - 13:52, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1524+ kez okundu.
 

Ankara'da silahlı banka soygunu girişimi

Ankara'da elinde silahla girdiği banka şubesini soymaya kalkan M.A., güvenlik görevlisinin müdahalesiyle etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Müdahale sırasında banka müşterisi C.S.Ç. (66) yaralandı.

Olay, saat 09.00 sıralarında Etimesgut ilçesindeki Eryaman Mahallesi'nde bulunan banka şubesinde meydana geldi. Banka açıldıktan hemen sonra elinde tabanca ile içeriye giren M.A., elindeki çantayı gişedeki memurların önüne attı.   ELİNDEKİ SİLAH ATEŞ ALDI Memurlardan kasadaki parayı çantaya koymalarını isteyen M.A.'ya, şubeden çıkarken banka güvenlik görevlisi ile bir vatandaş müdahale etti. Bu sırada M.A.'nın elindeki silah ateş aldı.   AĞIR YARALANDI Banka müşterilerinden C.S.Ç, vücuduna isabet eden iki kurşunla ağır yaralandı. Etkisiz hale getirilen M.A., gelen polis ekiplerine teslim edildi. Yaralanan C.S.Ç., çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan C.S.Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.   VALİLİKTEN AÇIKLAMA Olayla ilgili Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Etimesgut ilçemizde bir banka şubesine yönelik silahlı soygun girişiminde bulunan bir şahıs, güvenlik görevlisinin müdahalesi sonucunda yakalanmış olup, müdahale sırasında yaralanan bir vatandaşımız hastanede tedavi altına alınmıştır. Olayla ilgili detaylı tahkikat sürdürülmektedir" denildi.
Ankara'da elinde silahla girdiği banka şubesini soymaya kalkan M.A., güvenlik görevlisinin müdahalesiyle etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Müdahale sırasında banka müşterisi C.S.Ç. (66) yaralandı.

Olay, saat 09.00 sıralarında Etimesgut ilçesindeki Eryaman Mahallesi'nde bulunan banka şubesinde meydana geldi. Banka açıldıktan hemen sonra elinde tabanca ile içeriye giren M.A., elindeki çantayı gişedeki memurların önüne attı.

 

ELİNDEKİ SİLAH ATEŞ ALDI
Memurlardan kasadaki parayı çantaya koymalarını isteyen M.A.'ya, şubeden çıkarken banka güvenlik görevlisi ile bir vatandaş müdahale etti. Bu sırada M.A.'nın elindeki silah ateş aldı.

 

AĞIR YARALANDI
Banka müşterilerinden C.S.Ç, vücuduna isabet eden iki kurşunla ağır yaralandı. Etkisiz hale getirilen M.A., gelen polis ekiplerine teslim edildi. Yaralanan C.S.Ç., çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan C.S.Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

 

VALİLİKTEN AÇIKLAMA
Olayla ilgili Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Etimesgut ilçemizde bir banka şubesine yönelik silahlı soygun girişiminde bulunan bir şahıs, güvenlik görevlisinin müdahalesi sonucunda yakalanmış olup, müdahale sırasında yaralanan bir vatandaşımız hastanede tedavi altına alınmıştır. Olayla ilgili detaylı tahkikat sürdürülmektedir" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.