Ankara'da Polis Kontrol Noktasına Ateş Açıldı

27.06.2021 - 15:15, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1499+ kez okundu.
 

Ankara'da Polis Kontrol Noktasına Ateş Açıldı

Ankara'da denetim yapan polis ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymayan kimliği belirsiz bir şüpheli, polis kontrol noktasına tabancayla ateş açtı.

Olay, gece saatlerinde Başkent'in Mamak İlçesi Tuzluçayır Mahallesi Tıp Fakültesi Caddesi'nde yaşandı. Kontrol noktasında denetim yapan polis ekipleri, yolda görmüş oldukları sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan bir kişiyi durdurmak istedi. Kimliği henüz bilinmeyen şüpheli, yanında taşımış olduğu tabanca ile polis kontrol noktasına ateş açtı. Şüphelinin silahından çıkan kurşun, polis aracına isabet ederken, saldırgan olay yerinden kaçtı.   BÖLGE GİRİŞ ÇIKIŞLARA KAPATILDI Olay sonrası bölgeye çok sayıda özel harekat ve terörle mücadele ekibi sevk edildi. Giriş - çıkışa kapatılan söz konusu bölgede ekipler, saldırganı yakalamak için detaylı bir şekilde aramalar yaptı. Aramalar sonucu saldırgan, tabancası ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan saldırgan, Tuzluçayır Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Bir başka yandan da saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Ankara'da denetim yapan polis ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymayan kimliği belirsiz bir şüpheli, polis kontrol noktasına tabancayla ateş açtı.

Olay, gece saatlerinde Başkent'in Mamak İlçesi Tuzluçayır Mahallesi Tıp Fakültesi Caddesi'nde yaşandı. Kontrol noktasında denetim yapan polis ekipleri, yolda görmüş oldukları sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan bir kişiyi durdurmak istedi. Kimliği henüz bilinmeyen şüpheli, yanında taşımış olduğu tabanca ile polis kontrol noktasına ateş açtı. Şüphelinin silahından çıkan kurşun, polis aracına isabet ederken, saldırgan olay yerinden kaçtı.

 

BÖLGE GİRİŞ ÇIKIŞLARA KAPATILDI
Olay sonrası bölgeye çok sayıda özel harekat ve terörle mücadele ekibi sevk edildi. Giriş - çıkışa kapatılan söz konusu bölgede ekipler, saldırganı yakalamak için detaylı bir şekilde aramalar yaptı. Aramalar sonucu saldırgan, tabancası ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan saldırgan, Tuzluçayır Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.

Bir başka yandan da saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.