Ankara'da kağıt toplayıcısı yaşlı adamı öldürdü

CİNAYET 09.12.2020 - 11:02, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1196+ kez okundu.
 

Ankara'da kağıt toplayıcısı yaşlı adamı öldürdü

20 yaşındaki kağıt toplayıcısı, çıkan kavgada 60 yaşındaki husumetlisinin başını taşla ezerek öldürdü. Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.

Aralarında önceden husumet bulunan Batuhan Y. (20) ile Ali Rıza Koçak (60), Ankara’nın Çankaya ilçesi Marmara Sokak'ta karşılaştı. İkili arasında belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.   TAŞLA KAFASINI EZDİ Sokaktaki terk edilmiş bir binaya giren Batuhan Y. ile Ali Rıza Koçak, kavgayı burada da sürdürdü. Batuhan Y., kavganın devamında yerde bulduğu taşla Koçak'ın başına vurdu. Koçak, aldığı darbelerle yerde hareketsiz kalırken, Batuhan Y. yaşlı adama vurmaya devam etti.   SUÇÜSTÜ YAKALANDI Bu sırada kavgaya şahit olan bir kişi, polise haber verdi. Dakikalar içinde adrese gelen polis, Batuhan Y.'yi suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Çağrılan sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Ali Rıza Koçak'ın hayatını kaybettiği belirlendi.   SORUŞTURMA BAŞLATILDI Polis ekipleri, kavganın başladığı sokağı emniyet şeridi ile koruma altına alarak, olay yerinde incelemede bulundu. Koçak'ın cansız bedeni, daha sonra Ankara Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay hakkında soruşturma başlatıldı.
20 yaşındaki kağıt toplayıcısı, çıkan kavgada 60 yaşındaki husumetlisinin başını taşla ezerek öldürdü. Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.

Aralarında önceden husumet bulunan Batuhan Y. (20) ile Ali Rıza Koçak (60), Ankara’nın Çankaya ilçesi Marmara Sokak'ta karşılaştı.

İkili arasında belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

 

TAŞLA KAFASINI EZDİ
Sokaktaki terk edilmiş bir binaya giren Batuhan Y. ile Ali Rıza Koçak, kavgayı burada da sürdürdü. Batuhan Y., kavganın devamında yerde bulduğu taşla Koçak'ın başına vurdu.

Koçak, aldığı darbelerle yerde hareketsiz kalırken, Batuhan Y. yaşlı adama vurmaya devam etti.

 

SUÇÜSTÜ YAKALANDI
Bu sırada kavgaya şahit olan bir kişi, polise haber verdi. Dakikalar içinde adrese gelen polis, Batuhan Y.'yi suçüstü yakalayarak gözaltına aldı.

Çağrılan sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Ali Rıza Koçak'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Polis ekipleri, kavganın başladığı sokağı emniyet şeridi ile koruma altına alarak, olay yerinde incelemede bulundu.

Koçak'ın cansız bedeni, daha sonra Ankara Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olay hakkında soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.