Amerika'lı hainler Bayrak yaktı

22.09.2020 - 10:58, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2292+ kez okundu.
 

Amerika'lı hainler Bayrak yaktı

ABD'deki ırkçılık karşıtı protestoda ABD bayrağı ateşe verilirken dükkanlar da yağmalandı.

ABD'nin Oregon eyaletinde hemen hemen her gece meydana gelen ayaklanmalar hız kesmiyor. Portland'da yaklaşık 100 kişilik gösterici grubu dükkanları yağmaladı. Hızını alamayan göstericiler Amerikan bayraklarını yaktı ve sürücüleri taciz etti. Portland Polisi yaptığı açıklamada, yağmalanan işletmeler arasında bir banka, bir restoran ve bir Starbucks kahve dükkanı olduğunu söyledi.
ABD'deki ırkçılık karşıtı protestoda ABD bayrağı ateşe verilirken dükkanlar da yağmalandı.

ABD'nin Oregon eyaletinde hemen hemen her gece meydana gelen ayaklanmalar hız kesmiyor. Portland'da yaklaşık 100 kişilik gösterici grubu dükkanları yağmaladı.

Hızını alamayan göstericiler Amerikan bayraklarını yaktı ve sürücüleri taciz etti.

Portland Polisi yaptığı açıklamada, yağmalanan işletmeler arasında bir banka, bir restoran ve bir Starbucks kahve dükkanı olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.