AMERİKA'DA 11 KİŞİNİN KALBİ ANİDEN DURDU

06.11.2021 - 11:59, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 581+ kez okundu.
 

AMERİKA'DA 11 KİŞİNİN KALBİ ANİDEN DURDU

Teksas’taki Astroworld Festivali’nde rapçi Travis Scott’un sahne aldığı sırada çıkan izdihamda en az 8 kişi hayatını kaybederken yüzlerce kişi yaralandı

ABD'nin Teksas eyaletine bağlı Houston kentinde düzenlenen Astroworld Festivali'nde, yerel saat ile rapçi Travis Scott’un sahne aldığı sırada izdiham çıktı. Houston İtfaiye Şefi Samuel Pena konsere ara verildiğini, izdihamda en az 8 kişinin hayatını kaybettiğini ifade etti. Pena, izdihamda yüzlerce kişinin yaralandığını belirtti.   11 KİŞİNİN KALBİ ANİDEN DURDU Yaralıların olay yerine gelen sağlık ekiplerince tedavi edildiğini dile getiren Pena, yaklaşık 20 kişinin hastaneye kaldırıldığını, bu kişilerden 11'inin ani kalp durması nedeniyle tedaviye alındığını belirtti. Pena, yaralılar arasında çocukların da olduğunu aktardı.   SORUŞTURMA AÇILDI Houston Emniyet Müdürü Troy Finner, festivalde yüzlerce polisin görevli olduğunu ve hızla olaya müdahale ettiklerini söyledi.
Teksas’taki Astroworld Festivali’nde rapçi Travis Scott’un sahne aldığı sırada çıkan izdihamda en az 8 kişi hayatını kaybederken yüzlerce kişi yaralandı

ABD'nin Teksas eyaletine bağlı Houston kentinde düzenlenen Astroworld Festivali'nde, yerel saat ile rapçi Travis Scott’un sahne aldığı sırada izdiham çıktı.

Houston İtfaiye Şefi Samuel Pena konsere ara verildiğini, izdihamda en az 8 kişinin hayatını kaybettiğini ifade etti.

Pena, izdihamda yüzlerce kişinin yaralandığını belirtti.

 

11 KİŞİNİN KALBİ ANİDEN DURDU
Yaralıların olay yerine gelen sağlık ekiplerince tedavi edildiğini dile getiren Pena, yaklaşık 20 kişinin hastaneye kaldırıldığını, bu kişilerden 11'inin ani kalp durması nedeniyle tedaviye alındığını belirtti.

Pena, yaralılar arasında çocukların da olduğunu aktardı.

 

SORUŞTURMA AÇILDI
Houston Emniyet Müdürü Troy Finner, festivalde yüzlerce polisin görevli olduğunu ve hızla olaya müdahale ettiklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.