Altından rekor üstüne rekor!

15.02.2020 - 16:00, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2214+ kez okundu.
 

Altından rekor üstüne rekor!

Hafta boyunca yükselişini sürdüren altın rekor kırmaya devam ediyor. Son rakamlara göre, gram altın 308 liraya yükselirken, çeyrek altın 509 liradan alıcı buldu.

Küresel piyasalardaki Koronavirüs endişesi değerli maden fiyatlarını yukarıya taşıdı. Bununla birlikte ABD, Rusya ve Suriye ile yaşanan gerilim piyasalara da yansıdı. Uzmanlar siyasal düzlemde yaşanan riskin para piyasalarını da olumsuz etkilediğini belirtiyor. Altın rekor üstüne rekor kırdı Altın fiyatları yükselişini sürdüyor. Hafta boyunca tırmanışını sürdüren gram altının kilogram fiyatı 308 bin liraya kadar çıktı. Haftanın son iş gününe yine yükseliş trendiyle giren gram altın 309 lira seviyesini gördü ancak kapanışı 308 liradan yaptı. 15 Şubat altın fiyatları Gram altın Gram altın 308 liradan satılıyor. Çeyrek altın Çeyrek altın 509 liradan satılıyor. Cumhuriyet altını  Cumhuriyet Altını 2 bin 76 liradan satılıyor.
Hafta boyunca yükselişini sürdüren altın rekor kırmaya devam ediyor. Son rakamlara göre, gram altın 308 liraya yükselirken, çeyrek altın 509 liradan alıcı buldu.

Küresel piyasalardaki Koronavirüs endişesi değerli maden fiyatlarını yukarıya taşıdı. Bununla birlikte ABD, Rusya ve Suriye ile yaşanan gerilim piyasalara da yansıdı. Uzmanlar siyasal düzlemde yaşanan riskin para piyasalarını da olumsuz etkilediğini belirtiyor.

Altın rekor üstüne rekor kırdı

Altın fiyatları yükselişini sürdüyor. Hafta boyunca tırmanışını sürdüren gram altının kilogram fiyatı 308 bin liraya kadar çıktı. Haftanın son iş gününe yine yükseliş trendiyle giren gram altın 309 lira seviyesini gördü ancak kapanışı 308 liradan yaptı.

15 Şubat altın fiyatları

Gram altın

Gram altın 308 liradan satılıyor.

Çeyrek altın

Çeyrek altın 509 liradan satılıyor.

Cumhuriyet altını 

Cumhuriyet Altını 2 bin 76 liradan satılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.