Almanya'da bir evde 5 çocuğun cansız bedeni bulundu!

03.09.2020 - 16:45, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2174+ kez okundu.
 

Almanya'da bir evde 5 çocuğun cansız bedeni bulundu!

Almanya'nın Solingen kentinde tam bir trajedi yaşandı. Polis bir evde 1 ve 8 yaşları arasında 5 çocuğun cesedini buldu.

Almanya'nın Solingen kenti korkunç bir trajediye sahne oldu. Bir ihbar üzerine bir ailenin kaldığı eve giden polisler 5 çocuğun cansız bedeniyle karşılaştı. Çocukların 1,2,3,6 ve 8 yaşlarında oldukları belirtildi. Alınan bilgilere göre çocukların Düsseldorf kentinde yaşayan büyükanneleri polisi aradı ve kızının 5 çocuğunu öldürdüğü, bir başka çocukla intihar etmek için yolda olduğu ihbarını verdi. Bunun üzerine eve giden polis çocukların cansız bedenini buldu. Kısa bir süre sonra çocukların annesi Düsseldorf'ta S 1 numaralı metro treninin önüne atladı ve ağır yaralı kurtuldu. Kadının polis koruması altında olduğu bildirildi. Polis çocukların nasıl öldürüldüğü konusunda bir açıklama yapmadı.
Almanya'nın Solingen kentinde tam bir trajedi yaşandı. Polis bir evde 1 ve 8 yaşları arasında 5 çocuğun cesedini buldu.

Almanya'nın Solingen kenti korkunç bir trajediye sahne oldu.

Bir ihbar üzerine bir ailenin kaldığı eve giden polisler 5 çocuğun cansız bedeniyle karşılaştı. Çocukların 1,2,3,6 ve 8 yaşlarında oldukları belirtildi.

Alınan bilgilere göre çocukların Düsseldorf kentinde yaşayan büyükanneleri polisi aradı ve kızının 5 çocuğunu öldürdüğü, bir başka çocukla intihar etmek için yolda olduğu ihbarını verdi.

Bunun üzerine eve giden polis çocukların cansız bedenini buldu. Kısa bir süre sonra çocukların annesi Düsseldorf'ta S 1 numaralı metro treninin önüne atladı ve ağır yaralı kurtuldu.

Kadının polis koruması altında olduğu bildirildi.

Polis çocukların nasıl öldürüldüğü konusunda bir açıklama yapmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.