Allah sizler'den razı olsun

02.11.2020 - 13:20, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1606+ kez okundu.
 

Allah sizler'den razı olsun

Merkez üssü Seferihisar olarak belirlenen depreme yönelik çalışmalar hala sürüyor.

Onlarca kişinin hayatını kaybettiği ve yüzlerce kişinin yaralandığı depremin ardında bıraktığı enkazlarda çalışmalar yürütülüyor. Enkazların yorulmak bilmeyen kahramanları ise gece gündüz bilmeden çalışıyor. Ülkenin farklı bölgelerinden İzmir'deki enkazlarda arama kurma faaliyetlerine katılan ekipler, günlerdir tek bir umut sesiyle ayakta duruyor. Vatandaşları kurtarmak için zorlu bir çalışmaya başlayan arama kurtarma ekiplerinin mesaisi Cuma gününden beri sürüyor. Dönüşümlü olarak çalışan ekipler, arama kurtarma faaliyetlerinin sürdüğü alanda dinlenmeye çalışıyor. Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce gibi illerden yola çıkarak ilk günden itibaren bölgeye ulaşan kurtarma ekipleri, zor şartlarda dinleniyor. Uzun saatler boyunca enkazda arama kurtarma faaliyeti gösteren ekip personellerinin kısa mola zamanlarındaki yaşadıkları yorgunluk yüzlerinden okunuyor. Yüzleri, kıyafetleri ve botları toz içinde dinlenmeye çalışan ekipler, enkazdan sağ kurtulanları gördükçe daha da çok çalışmak istediklerini belirtiyor.
Merkez üssü Seferihisar olarak belirlenen depreme yönelik çalışmalar hala sürüyor.

Onlarca kişinin hayatını kaybettiği ve yüzlerce kişinin yaralandığı depremin ardında bıraktığı enkazlarda çalışmalar yürütülüyor.


Enkazların yorulmak bilmeyen kahramanları ise gece gündüz bilmeden çalışıyor.


Ülkenin farklı bölgelerinden İzmir'deki enkazlarda arama kurma faaliyetlerine katılan ekipler, günlerdir tek bir umut sesiyle ayakta duruyor.


Vatandaşları kurtarmak için zorlu bir çalışmaya başlayan arama kurtarma ekiplerinin mesaisi Cuma gününden beri sürüyor.


Dönüşümlü olarak çalışan ekipler, arama kurtarma faaliyetlerinin sürdüğü alanda dinlenmeye çalışıyor.


Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce gibi illerden yola çıkarak ilk günden itibaren bölgeye ulaşan kurtarma ekipleri, zor şartlarda dinleniyor.


Uzun saatler boyunca enkazda arama kurtarma faaliyeti gösteren ekip personellerinin kısa mola zamanlarındaki yaşadıkları yorgunluk yüzlerinden okunuyor.


Yüzleri, kıyafetleri ve botları toz içinde dinlenmeye çalışan ekipler, enkazdan sağ kurtulanları gördükçe daha da çok çalışmak istediklerini belirtiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.