AKŞENER YENİ TİYATRO SEZONUNU AÇTI

18.11.2021 - 12:36, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1950+ kez okundu.
 

AKŞENER YENİ TİYATRO SEZONUNU AÇTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bir oyunu daha deşifre oldu. Akşener'in geçtiğimiz gün "Anadolu irfanı bir çiftçimiz" diyerek kürsüye çıkardığı Mustafa Boyraz'ın resmi bir çiftçilik kaydının olmadığı öğrenildi.

İYİ Parti'nin geçtiğimiz gün gerçekleşen grup toplantısında Genel Başkan Meral Akşener, kürsüye "Anadolu irfanı bir çiftçimiz" diyerek Mustafa Boyraz isimli bir vatandaşı çıkardı.   Resmi kaydı yok Bir süre boyunca tarım politikaları hakkında kürsüde eleştirel konuşma yapan Boyraz'ın, tanıtıldığı gibi bir çiftçilik kaydının olmadığı iddia edildi. Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, Boyraz'ın ayrıca, 1995 yılında Ankara’da bir araç içerisinde uygunsuz yakaladığı çiftten haraç ve devamında sarkıntılık yapma gerekçesiyle polislikten ihraç edildiği öne sürüldü.   Yeni tiyatro İYİ Parti, benzer olaylarla sık sık gündeme geliyor. Akşener'in geçtiğimiz haziran ayında Adana'ya gerçekleştirdiği ziyaretinde 'para etmiyor' denilerek yere dökülen soğanlar Akşener ve kameralar ayrılınca geri toplanmıştı. Yine haziran ayında Hatay'da yaşanan bir başka olayda esnaftan olumsuz yanıt alamayan Meral Akşener'in karşısına CHP gençlik kollarından genç esnaf gibi çıkartılıp olumsuz açıklamalar yaptırılmıştı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bir oyunu daha deşifre oldu. Akşener'in geçtiğimiz gün "Anadolu irfanı bir çiftçimiz" diyerek kürsüye çıkardığı Mustafa Boyraz'ın resmi bir çiftçilik kaydının olmadığı öğrenildi.

İYİ Parti'nin geçtiğimiz gün gerçekleşen grup toplantısında Genel Başkan Meral Akşener, kürsüye "Anadolu irfanı bir çiftçimiz" diyerek Mustafa Boyraz isimli bir vatandaşı çıkardı.

 

Resmi kaydı yok
Bir süre boyunca tarım politikaları hakkında kürsüde eleştirel konuşma yapan Boyraz'ın, tanıtıldığı gibi bir çiftçilik kaydının olmadığı iddia edildi.
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, Boyraz'ın ayrıca, 1995 yılında Ankara’da bir araç içerisinde uygunsuz yakaladığı çiftten haraç ve devamında sarkıntılık yapma gerekçesiyle polislikten ihraç edildiği öne sürüldü.

 

Yeni tiyatro
İYİ Parti, benzer olaylarla sık sık gündeme geliyor. Akşener'in geçtiğimiz haziran ayında Adana'ya gerçekleştirdiği ziyaretinde 'para etmiyor' denilerek yere dökülen soğanlar Akşener ve kameralar ayrılınca geri toplanmıştı. Yine haziran ayında Hatay'da yaşanan bir başka olayda esnaftan olumsuz yanıt alamayan Meral Akşener'in karşısına CHP gençlik kollarından genç esnaf gibi çıkartılıp olumsuz açıklamalar yaptırılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.