Ağızlara layik bir cevap verdiler

11.09.2020 - 14:19, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1194+ kez okundu.
 

Ağızlara layik bir cevap verdiler

Birlik Vakfı, İmam Hatiplileri hedef alan laikçi Erol Mütercimler hakkında basın bildirisi yayınladı.

İmam Hatip’ten mezun olanlar bakın karşımıza ne olarak çıkıyor; cinsi sapık, sahtekar, ahlaksız’ diyerek İmam Hatiplere saldıran Erol Mütercimler’ tepkiler dinmiyor. Dindar nesiller yetiştiren İmam Hatiplere salyalarını akıtan laikçi Erol Mütercimler hakkında yeni açıklama geldi. Birlik Vakfı, Av. Mehmet Alacacı Mütevelli Heyeti Başkanı basın bildirisi yayınladı. Açıklamada, ‘Milli ve manevi değerlerimiz, ruh kökümüze yabancı ve kirli zihniyetli nereden geldiği ve nereden olduğu belirsiz şerefsizler güruhu; Her daim milletin değerlerine saldırmayı vazife bilmişler veya vazife edinmişlerdir. Bu milletin öz değeri olan İmam Hatip okullarımıza ve mezunlarımıza salyaları ile saldıran bu güruhu şiddetle kınıyoruz. Mensuplarımıza bu salyalı ve sümüklü şerefsizler hakkında Kanuni haklarını kullanmaya davet ediyoruz’ denildi. Erol Mütercimler’in Haliç Üniversitesi’ndeki görevinden istifa ettiği duyurulmuştu. Mütercimler, tepkilere dayanamayarak özür dileyeceğini açıklamıştı.
Birlik Vakfı, İmam Hatiplileri hedef alan laikçi Erol Mütercimler hakkında basın bildirisi yayınladı.

İmam Hatip’ten mezun olanlar bakın karşımıza ne olarak çıkıyor; cinsi sapık, sahtekar, ahlaksız’ diyerek İmam Hatiplere saldıran Erol Mütercimler’ tepkiler dinmiyor.

Dindar nesiller yetiştiren İmam Hatiplere salyalarını akıtan laikçi Erol Mütercimler hakkında yeni açıklama geldi.

Birlik Vakfı, Av. Mehmet Alacacı Mütevelli Heyeti Başkanı basın bildirisi yayınladı.

Açıklamada, ‘Milli ve manevi değerlerimiz, ruh kökümüze yabancı ve kirli zihniyetli nereden geldiği ve nereden olduğu belirsiz şerefsizler güruhu; Her daim milletin değerlerine saldırmayı vazife bilmişler veya vazife edinmişlerdir. Bu milletin öz değeri olan İmam Hatip okullarımıza ve mezunlarımıza salyaları ile saldıran bu güruhu şiddetle kınıyoruz. Mensuplarımıza bu salyalı ve sümüklü şerefsizler hakkında Kanuni haklarını kullanmaya davet ediyoruz’ denildi.

Erol Mütercimler’in Haliç Üniversitesi’ndeki görevinden istifa ettiği duyurulmuştu. Mütercimler, tepkilere dayanamayarak özür dileyeceğini açıklamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.