Adanalı manyak Komşusunun evini tüfekle bastı

20.06.2021 - 13:37, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1302+ kez okundu.
 

Adanalı manyak Komşusunun evini tüfekle bastı

Adana'da komşularıyla tartışan vatandaş, evinden getirdiği pompalıyla karı-kocaya ateş açtı. Yaralanan kadın olay yerinde hayatını kaybederken, eşi ise hastaneye kaldırıldı. Zanlının sosyal medya hesabından yaptığı bıçaklı paylaşım ise dikkat çekti.

Merkez Sarıçam ilçesine bağlı Suluca Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Rıfat D. ile komşuları Durdu Ö. ve dini nikahlı eşi Sami H. arasında bilinmeyen nedenle sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Rıfat D., 100 metre ilerdeki evine giderek pompalı tüfeğini alıp komşularının evini bastı.   VATANDAŞLAR POLİSE HABER VERDİ Rıfat D.'nin tüfeğinden çıkan saçmaların hedefi olan Sami H., ve Durdu Ö. yaralandı. Silah seslerinin duyulması üzerine çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri apartmanda güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise yaralılara ilk müdahalesini yaptı.   HASTANEYE KALDIRILDI Sağlık ekipleri Durdu Ö.'nün olay yerinde hayatını kaybettiği belirledi. Yaralı Sami H. ise ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası kaçan Rıfat D.'nin yakalanması için çalışmalar sürerken, cinayette kullanılan pompalı tüfek ise Rıfat D.'nin babası Nuri D.'nin evinde ele geçirildi. Polis, suç aletini el koyarken baba Nuri D. ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.   SOSYAL MEDYADAKİ PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ Bu arada komşusunu pompalı tüfekle vurarak öldüren Rıfat D.'nin sosyal medya hesabında elinde 2 adet bıçakla paylaştığı fotoğraf ise dikkat çekti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Adana'da komşularıyla tartışan vatandaş, evinden getirdiği pompalıyla karı-kocaya ateş açtı. Yaralanan kadın olay yerinde hayatını kaybederken, eşi ise hastaneye kaldırıldı. Zanlının sosyal medya hesabından yaptığı bıçaklı paylaşım ise dikkat çekti.

Merkez Sarıçam ilçesine bağlı Suluca Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Rıfat D. ile komşuları Durdu Ö. ve dini nikahlı eşi Sami H. arasında bilinmeyen nedenle sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Rıfat D., 100 metre ilerdeki evine giderek pompalı tüfeğini alıp komşularının evini bastı.

 

VATANDAŞLAR POLİSE HABER VERDİ

Rıfat D.'nin tüfeğinden çıkan saçmaların hedefi olan Sami H., ve Durdu Ö. yaralandı. Silah seslerinin duyulması üzerine çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri apartmanda güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise yaralılara ilk müdahalesini yaptı.

 

HASTANEYE KALDIRILDI

Sağlık ekipleri Durdu Ö.'nün olay yerinde hayatını kaybettiği belirledi. Yaralı Sami H. ise ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası kaçan Rıfat D.'nin yakalanması için çalışmalar sürerken, cinayette kullanılan pompalı tüfek ise Rıfat D.'nin babası Nuri D.'nin evinde ele geçirildi. Polis, suç aletini el koyarken baba Nuri D. ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

 

SOSYAL MEDYADAKİ PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Bu arada komşusunu pompalı tüfekle vurarak öldüren Rıfat D.'nin sosyal medya hesabında elinde 2 adet bıçakla paylaştığı fotoğraf ise dikkat çekti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.