Adana polisi tırda yapılan aramada 47 kilo eroin ele geçirdi

UYUŞTURUCU 23.09.2020 - 12:51, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1227+ kez okundu.
 

Adana polisi tırda yapılan aramada 47 kilo eroin ele geçirdi

Şüphe üzerine durdurulan tırda 47 kilo 91 gram eroin ve 539 gram afyon sakızı bulunurken, araç sürücüsü gözaltına alındı.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Ankara-Pozantı Otoyolu'ndaki dinlenme tesisinde şüphe üzerine bir tırı durdurdu.   ARAÇTAN 47 KİLO EROİN ÇIKTI Araçta, narkotik köpeği "Oscar" ile yapılan aramada, fırınlarda yakmak için kullanılan Antep fıstığı kabukları arasına gizlenmiş 47 kilo 91 gram eroin ve 539 gram afyon sakızı ele geçirildi. Polis, tır sürücüsü M.İ'yi (55) gözaltına aldı.
Şüphe üzerine durdurulan tırda 47 kilo 91 gram eroin ve 539 gram afyon sakızı bulunurken, araç sürücüsü gözaltına alındı.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Ankara-Pozantı Otoyolu'ndaki dinlenme tesisinde şüphe üzerine bir tırı durdurdu.

 

ARAÇTAN 47 KİLO EROİN ÇIKTI
Araçta, narkotik köpeği "Oscar" ile yapılan aramada, fırınlarda yakmak için kullanılan Antep fıstığı kabukları arasına gizlenmiş 47 kilo 91 gram eroin ve 539 gram afyon sakızı ele geçirildi.

Polis, tır sürücüsü M.İ'yi (55) gözaltına aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.