Adana’da husumetlileri dövüp, öldürdü

17.02.2021 - 13:47, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2256+ kez okundu.
 

Adana’da husumetlileri dövüp, öldürdü

Husumetlisi olduğu öne sürülen 3 kişi tarafından tabancayla vurulan kişi, hayatını kaybetti. Polis kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Demetevler Mahallesi’nde ikamet eden Muzaffer Oğan, iddiaya göre sabah saatlerinde arkadaşının evine giderken kendisini takip eden, aralarında husumet olduğu öğrenilen 3 kişi ile tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Oğan, şüpheliler tarafından darbedildi.   DAYAK YERKEN BİRİ DE SİLAHLA VURDU Yaşanan arbedede şüphelilerden biri tabancayla Oğan’a ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunlarla yaralanan Oğan, kanlar içerisinde yere yığıldı. Şüpheliler ise olay yerinden kaçtı.     KATİL ZANLILARI ARANIYOR Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarıyla adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Oğan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerine gelen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.
Husumetlisi olduğu öne sürülen 3 kişi tarafından tabancayla vurulan kişi, hayatını kaybetti. Polis kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Demetevler Mahallesi’nde ikamet eden Muzaffer Oğan, iddiaya göre sabah saatlerinde arkadaşının evine giderken kendisini takip eden, aralarında husumet olduğu öğrenilen 3 kişi ile tartışmaya başladı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Oğan, şüpheliler tarafından darbedildi.

 

DAYAK YERKEN BİRİ DE SİLAHLA VURDU
Yaşanan arbedede şüphelilerden biri tabancayla Oğan’a ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunlarla yaralanan Oğan, kanlar içerisinde yere yığıldı.

Şüpheliler ise olay yerinden kaçtı.

 

 

KATİL ZANLILARI ARANIYOR
Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarıyla adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Oğan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerine gelen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.