ABD uçağında yolcuyu uyaran kabin görevlisi darbedildi

GÜNDEM 29.05.2021 - 16:35, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1996+ kez okundu.
 

ABD uçağında yolcuyu uyaran kabin görevlisi darbedildi

Maskesi burnunun altında olan yolcuyu uyaran kabin görevlisinin yüzüne yumruk atıldı. Yüzü kanlar içinde kalan görevlinin 2 dişinin kırıldığı belirtildi.

ABD'de Southwest Havayolları'na ait Sacramento-San Diego seferini yapan yolcu uçağında görevli bir kabin görevlisi, maskesini burnuna çekmeyen yolcuyu. Yolcu ile kabin görevlisi arasında gergin anlar yaşandı. Yolcunun yanından bir süre uzaklaşan görevli, geri döndüğünde tartışmanın şiddeti arttı.   KAMERAYA YANSIDI Aldığı darbe nedeni ile görevlinin yüzü kanlar içinde kalırken, diğer yolcular olaya müdahale etti. Yaşanan olay, anbean cep telefonu kamerasına yansıdı.   POLİS UÇAKTAN İNDİRDİ Olayın ardında uçağa gelen polis ekipleri, yumruk atan yolcuyu uçaktan indirdi. Görevlinin ise 2 dişinin kırıldığı belirtildi.
Maskesi burnunun altında olan yolcuyu uyaran kabin görevlisinin yüzüne yumruk atıldı. Yüzü kanlar içinde kalan görevlinin 2 dişinin kırıldığı belirtildi.

ABD'de Southwest Havayolları'na ait Sacramento-San Diego seferini yapan yolcu uçağında görevli bir kabin görevlisi, maskesini burnuna çekmeyen yolcuyu.

Yolcu ile kabin görevlisi arasında gergin anlar yaşandı.

Yolcunun yanından bir süre uzaklaşan görevli, geri döndüğünde tartışmanın şiddeti arttı.

 

KAMERAYA YANSIDI
Aldığı darbe nedeni ile görevlinin yüzü kanlar içinde kalırken, diğer yolcular olaya müdahale etti.

Yaşanan olay, anbean cep telefonu kamerasına yansıdı.

 

POLİS UÇAKTAN İNDİRDİ
Olayın ardında uçağa gelen polis ekipleri, yumruk atan yolcuyu uçaktan indirdi.

Görevlinin ise 2 dişinin kırıldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.