ABD'de korona tedavisi gören eşini öldürdü

30.12.2020 - 10:27, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1885+ kez okundu.
 

ABD'de korona tedavisi gören eşini öldürdü

Avukat olan John Liquori, koronavirüs tedavisi gören eşi Cindy Liquori’yi Noel gecesi silahla öldürüp, intihar etti.

ABD'nin Connecticut eyaletinde yaşayan avukat John Liquori, Noel gecesi evde koronavirüs tedavisi gören eşi Cindy Liquori’yi uyurken silahla vurdu. 55 yaşındaki Cindy Liquori olay yerinde hayatını kaybederken, John Liquori ise  yataktaki eşinin yanına uzanıp, aynı silahla intihar etti.   CİNAYETİ ANNESİNİN EVİNDE İŞLEDİ Cindy Liquori’nin annesi Claire Palmer'ın da koronavirüs olduğu ve yerel bir hastanede tedavi gördüğü belirtildi. Liquori’nin, annesinin köpeğine bakmak için annesinin evinde kaldığı öğrenildi. John Liquori’nin, öncesinde öldürdüğü eşi Cindy’nin kardeşi Lampson Palmer’ı arayarak köpeği almasını istediği belirtildi. Eve giden Lampson'un, çiftin cesetleriyle karşılaştığı bildirildi. Evde en az 2 adet silahın bulunduğu ortaya çıkarken, olayın nedeninin ise araştırıldığı öğrenildi.
Avukat olan John Liquori, koronavirüs tedavisi gören eşi Cindy Liquori’yi Noel gecesi silahla öldürüp, intihar etti.

ABD'nin Connecticut eyaletinde yaşayan avukat John Liquori, Noel gecesi evde koronavirüs tedavisi gören eşi Cindy Liquori’yi uyurken silahla vurdu.

55 yaşındaki Cindy Liquori olay yerinde hayatını kaybederken, John Liquori ise  yataktaki eşinin yanına uzanıp, aynı silahla intihar etti.

 

CİNAYETİ ANNESİNİN EVİNDE İŞLEDİ
Cindy Liquori’nin annesi Claire Palmer'ın da koronavirüs olduğu ve yerel bir hastanede tedavi gördüğü belirtildi. Liquori’nin, annesinin köpeğine bakmak için annesinin evinde kaldığı öğrenildi.

John Liquori’nin, öncesinde öldürdüğü eşi Cindy’nin kardeşi Lampson Palmer’ı arayarak köpeği almasını istediği belirtildi. Eve giden Lampson'un, çiftin cesetleriyle karşılaştığı bildirildi. Evde en az 2 adet silahın bulunduğu ortaya çıkarken, olayın nedeninin ise araştırıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.