Babasının Gözü Önünde Tüfekle Kendi Kafasına Sıktı

16.04.2024 - 14:52, Güncelleme: 16.04.2024 - 14:52 1801 kez okundu.
 

Babasının Gözü Önünde Tüfekle Kendi Kafasına Sıktı

Babasının gözü önünde tüfekle kafasına ateş ederek intihar etti

Malatya'da meydana gelen korkunç olayda 30 yaşındaki Onur A., babası ile bir süre yüz yüze görüştükten sonra henüz bilinmeyen nedenle yanında getirdiği tüfeği kafasına dayayarak ateş etti. Onur A., olay yerinde hayatını kaybetti.   İNTİHAR ÖNCESİ BABASIYLA GÖRÜŞMEK İSTEDİ Olay, saat 01.30 sıralarında Battalgazi ilçesi Hidayet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Taştepe Caddesi üzerinde bulunan iki katlı müstakil bir evde babası ile birlikte yaşayan 30 yaşındaki Onur A., babası V.A.'yı evin ön kısmına çağırarak görüşmek istedi.   KAFASINA DAYADIĞI TÜFEĞİN TETİĞİNE BASTI Babası ile bir süre görüşen genç daha sonra yanındaki tüfekle kafasına ateş etti. Onur A. kanlar içerisinde yere yığılırken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.   POLİS, OLAYIN SEBEBİNİ ARAŞTIRIYOR Onur A.'nın cenazesi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından adli tıp kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.
Babasının gözü önünde tüfekle kafasına ateş ederek intihar etti

Malatya'da meydana gelen korkunç olayda 30 yaşındaki Onur A., babası ile bir süre yüz yüze görüştükten sonra henüz bilinmeyen nedenle yanında getirdiği tüfeği kafasına dayayarak ateş etti. Onur A., olay yerinde hayatını kaybetti.

 

İNTİHAR ÖNCESİ BABASIYLA GÖRÜŞMEK İSTEDİ
Olay, saat 01.30 sıralarında Battalgazi ilçesi Hidayet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Taştepe Caddesi üzerinde bulunan iki katlı müstakil bir evde babası ile birlikte yaşayan 30 yaşındaki Onur A., babası V.A.'yı evin ön kısmına çağırarak görüşmek istedi.

 

KAFASINA DAYADIĞI TÜFEĞİN TETİĞİNE BASTI
Babası ile bir süre görüşen genç daha sonra yanındaki tüfekle kafasına ateş etti. Onur A. kanlar içerisinde yere yığılırken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

 

POLİS, OLAYIN SEBEBİNİ ARAŞTIRIYOR
Onur A.'nın cenazesi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından adli tıp kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.